M

CONFERENCIAS

FORMACIONES

ASESORAMIENTO

Libros y cuentos

Entrevista Dona Secret: “Andorra tiene todos los ingredientes para ser el primer país emocionalmente, más inteligente del mundo»

Fecha de publicación

4 Jul, 2023
"

Cristina Gutiérrez Lestón és Educadora Emocional amb més de 30 anys de trajectòria en l’àmbit educatiu. També és investigadora en el camp de les competències professionals, i ha estat la creadora del mètode “La Granja”, una metodologia basada en la pràctica i l’entrenament de les competències emocionals d’infants, joves i adults, i que al país s’ha posat en marxa des de la primavera del 2022 de la mà de Naturland.

Entrevista i fotografia: Noelia Farias
Primer de tot, ens podries explicar què és exactament l’educació emocional i per a què serveix?

L’educació emocional és un procés, a través del qual eduquem les nostres emocions per a ser conscients del que sentim, i per poder regular-les de manera que siguin positives per a tu, però també per a les persones que t’envolten. No és una branca de la psicologia, l’educació emocional estudia el funcionament del món emocional de les persones, com ara la ràbia, la tristesa, l’alegria, la por, un món natural que tenen tots els humans. Amb l’educació emocional estrenem habilitats importants per a desenvolupar-nos en el nostre dia a dia, com ara la cohesió, el treball en equip, la superació de les pors, l’autoestima, l’autonomia, la tolerància, o la frustració, entre altres tantes emocions.

LEER ENTREVISTA COMPLETA AQUÍ

Artículos recientes

Share This